"Nöjd häst, nöjd ryttare."

AIVA Träningsgrimma DOUBLE

Klicka för att förstora
AIVA Träningsgrimma DOUBLE
AIVA Träningsgrimma DOUBLE AIVA Träningsgrimma DOUBLE
Storlek
Basfärg 6mm
Halvstryp delen
Färger på flätningen PES
Guld/silver tråd
Ringar
st
Kod:330
Tillverkare:AIVA
Pris : 418,- SEK
Moms:25 %

Vi har designat en nyhet i den bettlösa världen - en träningsgrimma, som fungerar med ungefär samma princip som en bitless bridle, men den drar inte ihop näsan obegränsat, utan sidoknutarna ser till att det tar stopp. Hästen garanteras snabb eftergift, då repet glider lätt tillbaka, när hästen ger efter. Perfekt för träning, men även för uteritter. den kan inte rotera som tex nosgrimma på kombitränset. Till skillnad från tränsen i modellen bitless bridle kan man ha båda tyglar lösa eller bara ta i en av tyglarna, utan att grimman ändrar läget på hästens huvud. Det behövs alltså inte att rida med kort tygel, meningen är att ha möjlighet att ge hästen känsla av frihet och mjukhet, utan att för den delen förlora kontakten. Nedre ringen hjälper repet att glida tillbaka och ge eftergift, för större effekt kan man även använda ringen till att fästa grimskaft eller tex longerlina.

Grimman är kombinerad av 6 och 8 mm rep, därför finns bara grundfärgval i menylistan. Det går dock alldeles utmärkt att välja till även flätning (colour, double, indiana, dizzy, double dizzy och maya) Skriv i såfall era önskemål i "Anmärkningar" på er beställning. Eller skicka ett e-mail.

OBS! Olika hästar behöver olika tid att vänja sig vid denna typ av grimma, därför rekommenderar vi att markarbeta hästen först. Men detta gäller ju egentligen all typ av utrustning :-)

Ställ en fråga AIVA Träningsgrimma DOUBLE

Ditt namn, efternamn, företag:*
Din e-post:*
Ditt telefonnummer:*
Ställ en fråga:*
Ange kod:* antispam
     Läs mer

Skicka en länk till din vän

Ditt namn
Din e-post
Din väns e-post
skriv koden från bilden antispam
Kontakt

 

aivanordica@gmail.com

+46 702 31 34 31

må - fre 10:00-16:00

 

Västrum Frälsegården

590 93 Gunnebo

Följ oss

facebookinstagram

Copyright © www.aiva-nordica.se by Shop5.cz

© www.aiva-nordica.se

Vi använder cookies   Mer information