"Nöjd häst, nöjd ryttare."

Nöjda kunder

Det bästa med Aiva produkter är att de är gjorda med sånt engagemang och nogrannhet - precission i varje detail. De passar hästen så fint och undertrycker hela ridoutfiten. Och det tillsammans med den praktiska användningen - helt enkelt super! Aiva gör mig aldrig besviken.

Inéz Chehaibi

 

Anledning till varför jag blev så förtjust i AIVA-produkter är enkel. Det är inte alltid lätt att hitta unik ridutrustning i hög kvalité, stort urval av färger och möjlighet att skapa egna unika sett. AIVA grejer är speciella, de andas äkta hantverksglädje. Min och min hästs val nummer ett!

Amalia Kirschner

 

Jag är otroligt nöjd med produkterna, det vidgade mina vyer. Fina grejer, alltid nogrannt bearbetade. Jag började med ett cross under träns. Om det inte vore för AIVA så hade jag och min häst aldrig upptäckt glädjen och friheten med bettlös ridning. 

Anette Claesson

 

Det bästa med AIVA är att de är så tillmötesgående. Använda meterial är sköna, mjuka, men samtidigt starka och pålitliga. Det var deffinitivt sista gången jag handlade här.

Barbara Mikelsen

 

Jag är jättenöjd med produkterna från AIVA. Jag har två bettlösa träns från er och jag använder dem till allt - ridning på banan, hoppning, uteritter, på sommaren simmar vi med dem och de är oförstörbara. Jag har sett även många av era andra produkter och alla ser ut att vara tillverkade av kvalitetsmaterial som är lättskötta och tåliga mot nötning. Det bästa är att jag kan välja vilken färgkombination jag vill ha och behöver inte välja av det som finns. Det är även lätt att få hjälp.

Soňa Stejskalová

 

Om jag vill köpa ny grimma, grimskaft, tyglar,osv. till min häst så är mitt självklara val AIVA. Handlar visserligen inte så ofta nu, men det beror på att jag redan har så mycket av allt :-) Jag är en kräsen kund när det kommer till utrustning till min häst. AIVA får 5 stjärnor av mig för kvalité, material, hantverket, leverans och servisen. Har aldrig haft något fel på mina grejer. Ser fram emot mina nästa köp. 

Katarina Slezak

 

Era produkter är fantastiska. Aldrig nånsin har något gått sönder, vilket är ett stort plus. Jag har massa grejer från er - bettlösa träns, grimmor, tyglar och allt är så vackert! Enda nackdelen är att ni har nästan för stort urval både av färger och mönster och det är svårt att välja något, då man vill ha nästan allt :-) Ni är bäst!

Rosie Svensson

 

Era produkter är vackra, prisvärda och framförallt FUNKTIONELLA, om de använs på rätt sätt. Fantastiskt många färger som man kan kombinera precis som man vill. När jag fick hem min första grej, så visste jag att det inte är den sista. Idag har jag några bettlösa träns och tyglar. Det går inte ha sönder, vad de fick att stå ut med och ändå ser de nya ut. Jag kommer beställa flera gånger, tack för det ni gör och er tålamod.

Kate Mark

 

Fantastiska produkter! Har precis köpt min andra grimma och återigen uppskattade jag möjlighet att kunna måttbeställa utan extra kostnad. Både grimman och grimskaftet är starka och funktionella, jag är bara nöjd. Har även använt eran träningsgrimma och är supernöjd. Extra plus är den oändliga färgvalmöjligheten. 

Magdalena  Karlsson

  

Fantasin har verkligen inga gränser! Otroligt många färgkombinationer, praktiska och tåliga produkter som dessutom är otroligt vackra. Ni är helt unika och jag hoppas att ni kommer fortsätta utveckla nya produkter så jag kan fortsätta att handla nytt :-)

Clara Berg

 

Superkvalité! Stort urval av färg och material. Jag gillar hur mycket omsorg ni lägger i ert arbete, det syns att ni tycker om det ni gör. Jag har handlat hos er flera gånger och är mer än nöjd. Ser fram emot nya produkter!

Nell Kobos

 

Jag har blivit beroende! Har redan flera grejer från er mer är ändå frestad att beställa mer. Så många färgval och så många variationer, det är så kul att skapa matchande sett som man kan växla mellan efter humöret. 

Lenni Jacobsen

 

 

Kontakt

 

aivanordica@gmail.com

+46 702 31 34 31

må - fre 10:00-16:00

 

Västrum Frälsegården

590 93 Gunnebo

Följ oss

facebookinstagram

Copyright © www.aiva-nordica.se by Shop5.cz

© www.aiva-nordica.se

Vi använder cookies   Mer information