"Nöjd häst, nöjd ryttare."

AIVA Träningsgrimma MAYA

Klicka för att förstora
AIVA Träningsgrimma MAYA
AIVA Träningsgrimma MAYA AIVA Träningsgrimma MAYA AIVA Träningsgrimma MAYA AIVA Träningsgrimma MAYA AIVA Träningsgrimma MAYA
Storlek
Basfärg 6mm
Halvstryp delen
Färger på flätningen PES
Färger på flätningen 2 PES
Färger på flätningen 3 PES
Ringar
st
Kod:375
Tillverkare:AIVA
Pris : 418,- SEK
Moms:25 %

Vi har designat en nyhet i den bettlösa världen - en träningsgrimma, som fungerar med ungefär samma princip som en bitless bridle, men den drar inte ihop näsan obegränsat, utan sidoknutarna ser till att det tar stopp. Hästen garanteras snabb eftergift, då repet glider lätt tillbaka, när hästen ger efter. Perfekt för träning, men även för uteritter. den kan inte rotera som tex nosgrimma på kombitränset. Till skillnad från tränsen i modellen bitless bridle kan man ha båda tyglar lösa eller bara ta i en av tyglarna, utan att grimman ändrar läget på hästens huvud. Det behövs alltså inte att rida med kort tygel, meningen är att ha möjlighet att ge hästen känsla av frihet och mjukhet, utan att för den delen förlora kontakten. Nedre ringen hjälper repet att glida tillbaka och ge eftergift, för större effekt kan man även använda ringen till att fästa grimskaft eller tex longerlina.

Grimman är kombinerad av 6 och 8mm rep. Alla era önskemål om färgval, som ni eventuellt hittar i menyaerna, kan ni skriva i ett meddelande när ni beställer produkten. Vid oklarheter kommer vi kontakta er via e-mail.

Basfärg är en färg på själva repet, som grimman är tillverkad av. Färger på flätningen är de färgerna som flätas in på nosdelen. Välj en eller två eller tre färger. Om ni vill tex ha bara två färger, så väljer ni "ingen" i menyn för tredje färg

OBS! Olika hästar behöver olika tid att vänja sig vid denna typ av grimma, därför rekommenderar vi att markarbeta hästen först. Men detta gäller ju egentligen all typ av utrustning :-)

Ställ en fråga AIVA Träningsgrimma MAYA

Ditt namn, efternamn, företag:*
Din e-post:*
Ditt telefonnummer:*
Ställ en fråga:*
Ange kod:* antispam
     Läs mer

Skicka en länk till din vän

Ditt namn
Din e-post
Din väns e-post
skriv koden från bilden antispam
Kontakt

 

aivanordica@gmail.com

+46 702 31 34 31

må - fre 10:00-16:00

 

Västrum Frälsegården

590 93 Gunnebo

Följ oss

facebookinstagram

Copyright © www.aiva-nordica.se by Shop5.cz

© www.aiva-nordica.se

Vi använder cookies   Mer information